درصد بازگشت مجدد به زندان
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه با اشاره به نتايج خوب كانون اصلاح و تربيت از بازگشت قریب به ۴۰ درصد مجدد به زندان خبر داد.
قانون- معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه با بیان اینکه فعالیتهای مربوط به اصلاح و تربیت زندانیان نتایج خوبی داشته اما موفقیت چشمگیری در ممانعت از بازگشت تبهکاران به زندان در اثر ارتکاب جرایم جدید نشده بدست نیامده، گفت: قریب به ۴۰ درصد بازگشت مجدد به زندان را شاهد هستیم.
به گزارش قانونبه نقل از ایسنا، الفت با بیان اینکه مشارکت در ایجاد نظام مراقبت اجتماعی دانشآموزان برای قوه قضاییه افتخاری بود، اظهار کرد: تلاش جدی در این حوزه دستاوردها و پیامدهای خوبی برای مدیریت کشور دارد و ایجاد سند ائتلاف ملی نشاندهنده انسجام و یکپارچگی میان مسوولان کشور در مسائل پیشگیرانه است.
وی افزود: رساندن مجموعه مدیران کشور به این حساسیت کار بزرگی بوده و نشانه مطلوبی از توسعه یافتگی و بلوغ اجتماعی است. اجرای تصمیمات و اجرایی کردن موضوعات پیشگیری بسیار حائز اهمیت است و تلاش میکنیم جامعه را به این سمت سوق دهیم.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه با اشاره به اینکه همه مسوولان و مقامات اراده جدی برای اجرای تعهدات این سند دارند، اظهار کرد: به موجب تکالیف مندرج در قوانین اساسی و عادی، قوه قضاییه مسوولیت پیشگیری را در سطح کشور بر عهده دارد و ریاست قوه قضاییه از حدود ۷ سال پیش ساختار جدیدی را ایجاد کرد و برای اقدامات پیشگیرانه اقدامات گستردهای را دنبال میکنیم.
الفت افزود: اقدامات ما اگرچه دارای آثار قابل توجهی بوده و نرخ وقوع جرم را در بسیاری موارد کاهش داده است و موفق شدهایم جلوی برخی منازعات را بگیریم اما نکته اساسی این است که در حوزه اصلاح فرهنگ و روشها هر چقدر سرمایهگذاری کنیم، نتایج مطلوب را بدست نمیآوریم و علت این امر آن است که با افرادی سروکار داریم که شخصیتشان شکل گرفته و هدایت آنها به سمت راههای جدید دشوار است.
وی با بیان اینکه فعالیتهای مربوط به اصلاح و تربیت زندانیان اگرچه نتایج خوبی در برداشته اما مانع این نشده که جلوی بازگشت تبهکاران در اثر ارتکاب جرایم جدید به صورت گسترده گرفته شود، گفت: قریب به ۴۰ درصد بازگشت مجدد به زندان داریم و این به معناست که در حالت خوشبینانه در حوزه اصلاح و تربیت ۵۰ درصد موفقیت داشتهایم.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه ادامه داد: قوه قضاییه امروز تلاش میکند از فعالیتهایی حمایت کند که کودکان را در مسیرهای صحیح تربیتی و اخلاقی قرار میدهد. امروز به این نتیجه رسیدهایم که اگر بخواهیم ایرانی آزاد، مستقل و توسعه یافته داشته باشیم، باید با کودکان و نوجوانان ارتباط بیشتری برقرار کرده و برای آنها برنامه داشته باشیم.
الفت با بیان اینکه امیدواریم نظام مراقبتی از دانشآموزان بتواند اهداف پیش رو را محقق کند، گفت: نگاه بخشی و رفتارهای جزیرهای یکی از چالشهای پیش رو است که مشکلات عدیدهای ایجاد کرده است و امیدواریم این سند ائتلاف الگویی برای رفع سایر نیازمندیهای کشور باشد
منبع: